Allianz

Algemene informatie Globetrotter Reisverzekering

Premie berekenen >>    Online afsluiten >>

De Globetrotter Reisverzekering is de ideale reisverzekering voor iedereen die langer dan 3 maanden (180 dagen) en maximaal 24 maanden op reis gaat. Of dit nu is om te dienen als wereldreisverzekering of als verzekering voor uw stage. Waarom adviseren wij u om voor de Allianz Global Assistance Globetrotter Reisverzekering te kiezen?

Waarom de Globetrotter Reisverzekering?

Bij een doorlopende reisverzekering gaat de reisverzekeraar er van uit dat u naast de doorlopende reisverzekering ook nog gewoon tegen ziektekosten verzekerd bent. De doorlopende reisverzekering is wanneer u langer dan 3 maanden naar het buitenland gaat geen juiste oplossing omdat dit volgens de voorwaarden niet mag.

Helaas wordt er op sommige sites verteld dat je wel 1 of 2 jaar naar het buitenland kan met allemaal aan elkaar geplakte doorlopende reisverzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen die door familie of vrienden in Nederland worden afgesloten terwijl u in het buitenland verblijft. Absolute flauwekul. Gelooft u ons, dit werkt prima totdat u schade krijgt en de verzekeringsmaatschappij gaat uitzoeken wat er allemaal gebeurd is en u uiteraard niets uitkeert omdat u zich niet aan de voorwaarden houdt. Zonde van uw geld want u betaalt voor een verzekering waar u zeker helemaal niets van uitgekeerd krijgt in geval van schade! Bovendien mag u op een doorlopende reisverzekering niet werken, dit mag uiteraard wel op de Globetrotter Reisverzekering.

Conclusie
Conclusie van dit alles is dat in 9 van de 10 gevallen u op zoek moet gaan naar een reisverzekering die voor de duur van u reis u goed kan verzekeren. De Globetrotter Reisverzekering kan dit gelukkig en heeft daarnaast nog vele andere voordelen.

Voordelen Globetrotter Reisverzekering

  • Een zeer uitgebreide S.O.S.-kostendekking; 
  • Een hoge ongevallen dekking; 
  • Prima reisbagage dekking zonder eigen risico;
  • Medische kosten dekking met een eigen risico van slechts € 100,- per persoon per verzekerde periode. 
  • Daarnaast bevat de Globetrotter Reisverzekering standaard een Reisrechtsbijstand verzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Voorvallen zoals diefstal, ziekenhuis-opname, of noodgedwongen terugkeer naar Nederland zijn alle verzekerd. Ook tijdens winter- en onderwatersport en bij vrijwel alle werkzaamheden bent u verzekerd. 

Ruim voldoende dus voor iedereen die langere tijd naar het buitenland gaat. Of dit nu is om te reizen, voor studie, stage of als au pair. Het kan allemaal. (U kunt bij dekkingsoverzicht bekijken hoe uitgebreid de dekking is).

Alarmcentrale

Dit alles wordt ondersteund door Allianz Global Assistance. 24 uur per dag staan de mensen van Allianz Global Assistance voor u klaar, waar ter wereld u zich ook bevindt, u wordt snel en correct geholpen.

Medische kosten dekking

De Globetrotter Reisverzekering is een reisverzekering die naar eigen wens zonder medische kosten dekking, aanvullende medische kosten dekking op de basisverzekering of mét een volledige medische kosten dekking kan worden afgesloten. 
Bekijk het adviesschema voor medische kosten >> 

Gevaarlijke of extreme sporten

Het is mogelijk om de dekking van de Globetrotter Reisverzekering uit te breiden met gevaarlijke (winter)sporten. Hiervoor betaalt u voor de gehele verzekeringsduur 10% extra premie (uiteraard ontvangt u hierover ook weer de 10% korting). Meer informatie bij gevaarlijke sporten.

Vragen Globetrotter Reisverzekering

Heeft u nog vragen, bekijk dan de veel gestelde vragen voor alle antwoorden op vragen over de wereld reisverzekering. 

Premie berekenen >>  Direct afsluiten >>

Bekijk de Folder >>
Bekijk de Voorwaarden  (afgesloten na 6 maart 2012)>>